Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Tuesday, December 23, 2014

resepsi F&M


dah selamat majlis adik aku 
harini aku baru start kerja . rasa macam malas malas sikit 
haha 

nah aku belanja sikit gambar masa majlis tu 
sikit ja lah na . tak edit pon lagi . tak larat la . haha 
tengok esok esok aku buat 

* * * 

serius betul muka aku . haha . fokus ! 

hand bouquet ni aku buat sendiri . fresh flower 
hentam sajalah labu 

masa ni aku tengah siapkan pengantin perempuan 
mem ambik alih siapkan adik aku 
yang kanan sekali tu gf adik aku lagi sorang 

haaa . sedap kan kenakan aku 
tau la tinggi pon , sengaja bagi sama level dengan aku 
takpa , sabar . cousin punya pasal kan 
nasib hujan sebab tu aku tak pakai high heels 
kalau dak , kalah dah hampa . wakakaka 

baju ni aku yang design sendiri bunga bunga dia 
haha , saja nak habaq la kan . kot nak tempah dress kawen kat aku 
haha . promot jangan tak promot 
pengapit yang kanan tu cousin aku . yang kiri kawan adik aku 
style kemain cousin aku pakai sport shoes dengan baju kurung 
dia dari kl mai sini dengan ayah dia ( paklong aku ) naik super bike 
pehh . thumbs up ! 

kirinya parents adik ipar aku , yang kanan pulak parents aku 

bertambah sorang ahli keluarga aku . yeay ! 

okey . gambar penutup . sila tutup mata . haha 
beg hitam tu beg duit kenduri . akulah penjaganya 
hahaha . aku jujur okey 
tak masuk poket aku naaaaaaaaaa 

* * * 

yang ni saja gambar yang aku larat upload 
nanti bila rajin , aku upload lain 

tata 


:)



0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)