Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Tuesday, March 7, 2017

movie date


harini aku cuti 
wan tu pulak tak jemu2 ajak aku keluar 
so aku pon setujulah 
kebetulan dia meeting dekat KTU , alang2 dah dekat 
dia mai ambik aku kat rumah 

dulu jumpa gitu2 ja tak pernah sembang 
ni bila naik kereta , rasa malu lah . langkah pon tak kena . kahkah 
dia belanja semuanya harini 
so kami decide nak tengok wayang . LOGAN 


best wey ! sedih ending dia . tahan sendu ja dalam tu . haha 
aku tak lah ikut sangat x-men sebelum2 ni 
bila dia ajak , aku okey ja . sebab cerita lain semua macam tak best 

pendapat aku pasal dia , okey boleh tahan 
lawak2 sikit , gentleman sikit 
jangan jadi macam orang haritu sudah laa 
terlalu obses sampai aku naik takut 

:'D 



small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)