Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Saturday, May 14, 2016

hari makan


haritu si senget tu cuti 
kebetulan ada kenduri kat jitra 
soooooooooooo , turn dia pulak bawak kami 
selalunya nak pi mana , aku kena drive 
kali ni nak rehat pulak . padan muka dia 
haha 


dah kenyang makan kenduri 
kak cik pulak call nak buat birthday party pn.faizah 
makan lagiiiiii 


saja aku upload , buat kenangan 


:)




diambil


setiap hari pukul 8.30 pagi aku akan lalu jalan yang sama 
pemandangan yang sama 
dan setiap pagi aku akan nampak orang yang sama kat situ 
kadang kadang dengan anaknya , kadang kadang dengan isterinya 
sangat setia , bertapa sayangnya dengan si anak 
kasih ibu bapa , berdoa disisi kubur anaknya 
inalillahiwainnalillahirajiun 

cuti sekolah tahun lepas 
niat si bapa nak gembirakan satu family , berkelah 
tapi dah ketentuan allah swt 
anaknya terkena kencing tikus , seminggu kemudian meninggal dunia 
aku tak dapat bayangkan perasaan keluarga ini 
setiap pagi aku terasa sebak bila tengok si bapa termenung di nisan anak
entah apa dalam fikirannya . salahkan diri sendiri kah ? 


allah 
semoga tabah 


small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)