Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Saturday, January 30, 2010

mimpi dasat

umm . .

sejak bapa arine asek mmpi buruk jekk .
paling agak takot mimpi psl kiamat lahh .
adoi . tatau lahh .
mungkin untuk mengingatkan aku kot .
lepas bgon dr tido tu mmg mngucap pnjang lahh aku ne .
situasi dlm mmpi aku tu ala ala dlm cita 2012 gak .
tp yg ne lg dasat . ramai2 brkumpul . menangis . mntak ampun .
huh! ta dpt aku bygkan .
mmg ngeri . cemas . menyesal .
suma prasaan ada .

mybe suma ne mainan tido .
skurang2nya mmpi tu menyedarkan aku utk dktkan diri lg ngan tuhan .

ne lg satu masalah .
setiap mlm napa la aku ta leyy tido awl .
byk pikir kot aku ne .
haih .
tido lewat . tp bgon awl lakk tu . masalah tol .
mata pon da rabak da ne . mcm2 da aku wat .
golek sana . golek sini . mcm2 da aku baca .
ta da hasil gakk .
huh!

Thursday, January 28, 2010

kira korban gak laa

bln januari da nak abes dahh . lagi brapa ari jekk lg .
januari ne aku da korbankan rambut aku sempena tahun 2010 .
haha . mcm la special sgt kan .
tp bg aku sgt special mehh .

da byk thn kot simpan .
syg ouh . huhuhu .
ada owg ta bg . tp aku da lama pikir .

ta pa . bknnya taley pnjang lg .
huhu .

hope bln dpn lg byk benda yg baek akan jadi .
mudah mudahan lahh kan .
;))

sebelum

selepas

kenali diri aku kot


N : ..pemberi ciuman yang bagus juga
U : ..disenangi oleh semua orang
R : ..seorang yang lucu
U : ..disenangi oleh semua orang
L : ..pemberi ciuman yang bagus

W : ..bisa menjadi lucu dan tolol dalam satu waktu
A : ..seorang yang gila-gila
H : ..setia kepada yang satu
I : ..manis dan romatis
D : ..kekasih yang terbaik pernah dimiliki oleh siapapun
A : ..seorang yang gila-gila



aku saja suka2 try menda kat atas ne .
aku dpt dr salah satu game kat facebook .
haha . tp ada laa kaitan aku gakk . byk gakk ;))
yg mna satu ta leyy gtaw lahh .
kenal ngan aku dlu mehh .
bawu taw sapa aku .

haha .

saja nak tayang


heyy anda , ne lahh my 'pakcik'
owg laen suma panggilan sweet je .
b lahh syg lahh .
tp aku ne haaa ambek kau skali dpt pnggilan pakcik ngan makcik .
huhu , ta kesa lahh .
laen dr owg laen sket kan .

janji dia syg aku suda ;))
kami bawu je kapel kot .
10 januari 2010
harap yang ne kekal lahh .
doa2kan sama ye ;))

buat yang lepas tu .
biakan je laa .

bkn aku tamau tnggu .

rasanya dia lg uke tada aku .
aku tgk pon dia da bhagia dgn pe yang dia ada .
bagos lahh .
yang lepas tu lepas lahh .
dia sndri yang nasihat aku
'nuown , start a new life'
yahh . yang tu aku tgh wat skunk .
aku dah maafkan da pe yang dia wat kat aku .
ta kesa lahh .

buat pakcik chenta hatiku ;
jgn try nak curang aaa .
blasah kang
hahaha

love u so much lahh ;))


keja ouh keja


urghhh , aku serabot lahh sygs .
adoi . tada keja lg . duet ta masok lnsung .
byk da apply . napa ouh mereka2 tu tamau ambek aku .
nmpk cam bdk2 sgt kot .
haha , adoi encik2 sekelian . umo aku 23 suda .
penat dahh mau terangkan kat owg .
naseb la parents aku ta bising sgt . kalo ta lg lahh serabot .

kowang ada keja mau bg aku ?
meh2 cntct aku .
;))


aku bkn memilih sgt .
tp yg btol2 nyew mst la mau jd designer .

aku edit pic ne pon bkn lawa sgt .
stakat bule2 saja mehh .
tp walaupun stakat bule2 jepp .
yang tu la bnda aku pling suka wat dlm idop aku .
tmbah2 kalo dpt snap pic yg santek .
mau ta bule tido mlm buat nyew .
asek teringat jaa .
hahaha .



vacation lahh ;))

wahh . sgt teruja last week . .
g memancing kat teluk bayu sungai petani kedah darulaman.
semangat weyh .
haha . . aku just jd tukang mnyebok jaa .
tgk gamba atas tu . ikan pa tah pon aku tatau .
adek bradek ikan pari kot . . haha . .

muka huduh sket .
panas plus peluh plus angin so jadi la serabot sket minah ne . haha
aku suka view kat sana . santek kot ;))

berlatar blakangkan gunung jerai .
laen kali jum pi sana lagi .

Wednesday, January 27, 2010

perghh . . da ada dahh


huh ! akhirnya dpt gakk aku wat blog .
dulu ta tringin . tp lama2 nak gakk ada cam owg laen . haha . .

ta reti sgt lahh menda ne . tp slow2 lahh kan ;))

meh laa kita kenal2 sat .

me ;
. nurul wahida zakaria
. 31 disember 1987

. kedah darulaman
. ex-student of ilpkl | polimas | smk sultanah bahiyah | sk sultanah asma

. myspace ; www.myspace.com/awekplayer

ym ; awekplayer87@yahoo.com

facebook ; awekplayer87@yahoo.com



small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)