Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Monday, June 18, 2012

extra , extra !


tambah gambar lagi . haha 
gambar gambar ini dikutip dari camera pojan dan abang photographer 

muka masing masing dah macam apa dah 
haha . lawak ! 


yang ni saja . lepas ni tatau nak upload pic apa pulak 
rasanya tadak dah kot . hehe
kbye kbye kbye 

:)




Saturday, June 16, 2012

bukit merah part 1


yeay ! 
jumaat telah berlalu dengan jayanya 
sangat happening . sangat enjoy . sangat selesa 
pagi pagi pukul 7.30 dah gerak 
kutip semua orang kat rumah masing masing 
sebenarnya nak pi dengan orang lain 
tapi atas sebab yang ta dapat dielakkan , orang lain gantikan depa 
sokey . seronoknya tetap sama 
terlepas la jugak bebanan dalam kepala 
sangat penat . malam tu sampai rumah pukul 11 lebih jugak 
lepas mandi pengsan terus 

cuci mata , sila sila 
 klik sekali pada gambar untuk lagi giant ! 
terima kasih canon EOS 550D 


semua orang dah ada . jum kita gerak !
ehem . ex-bf like pic ni 


singgah r&r gurun . breakfast dulu 
thanks untuk sandwich telur dan sosej cheese 


sambung perjalanan . yeay !

10.50 pagi 
yeay ! baru sampai 

menuju ke ecopark . melawat hewan hewan 
ta bule blah bila ingat monyet yang kurang sopan tu 
terkejut cek ! 

jumpa cermin . snap dulu . haha 

tepat pukul 12 , serbu masuk 

habis la , control cun pulak 

merempit bersama buaya 
pojan pon layan kann saja laa 

kalau buaya betul 
mau celusss perut dia telan saya . sobs ! 

pewit ! kbye 

manja dak kami . sebelah saya ni nama dia KD !

syaheed memang melampau  
percik percik ayaq dekat orang . grr ! 

syaheed , wahed , pojan 

kalau bule zoom kat ayat belakang t-shirt saya 
memang dah lama saya zoom 
ayat dia best 

konon buat buat comel depan orang ramai 
hahaha . menyampah 

pusing pusing pusing 
iklan shampoo sat 

gigih 

hampa tau dak 
saya paling paling suka gambar ni 
wow 

masalah dia sekarang tudung syaheed buat perangai 
hahahahaha 

gambar ni pon segak jugak 
haha . choihh 

ni nama dia pantai bersih 
bersih la jugak 

senyuman , gelak ketawa 
memang ta boleh dibuat buat 
ikhlas habis ni . hee 

tempat ni memang banyak kenangan  

candid ! 

konon rock ! rock cap ayam 

ahh . benci gambar macam ni 
pon buat jugak 

emo . haha 
muka teduh lima minit 

kami dah berkawan selama 12 tahun 

depa kata artis ! hahaha . ngeng 

sekian . muka penutup 

* cerita dibelakang kain * 

saya terkena panggilan hangit dari famy 
ngek betul lahh . masa tengah melayan monyet kat ecopark 
ada number KL masuk 
serius saya ingatkan maybank , sebab saya ada tunggu call dari maybank 
cakap penuh sopan . yang si famy pulak siap tanya pasal office 
last sekali dia mengaku yang tu dia 
memang rasa macam nak sekeh laju laju lahh kann 

abang photog dalam air tu suka suka ja kata macam selalu nampak saya 
' macam penah nampak la , selalu datang sini eh ' 
tedia . rajin pulak saya nak ulang alik kedah - perak 
nampak dak permainan dia . haha 

ada lagi gambar 
yang paling special gambar dalam air 
abang photog tu ambilkan 
nanti saya upload 

masa kat pantai bersih pulak 
ada mamat mamat mana tah dok melepak depan kami 
sangat ta selesa bila nak buat apa diperhatikan 
bila dah macam tu , ta kann nak tunggu lagi . kami tukar tempat 
pojan kata dia macam dok ambik gambar saya masa kami bergambar 
kalau betul apa pojan kata . haish . mintak dijauhkan laa 
tada kerja ambik gambar orang . lelaki tu pon macam gatal jugak 
eeee ! 

dalam pukul 7 petang kami gerak balik a.star 
sebab malam tu ada dinner 
ada orang nak belanja steamboat 

nanti saya cerita dalam next entry 
kbye 


;) 


small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)