Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, February 9, 2018

kalah lagi


07 feb 2018 
kedah vs perak 

gigih lepas kerja terus pi stadium 
first game kan 
takmau lepas walaupun ada live kat tv 

sebelum 


selepas


hahahahahahaha 
KALAH ! 

3-1 

:'(



10juta kali pi langkawi


04 feb 2018 - 05 feb 2018

taktau lahh berapa kali ulang alik pi langkawi ni 
haha . maybe faktor bajet murah 
pi lah sepuluh kali pon 
tetap best 

tapi kali ni aku takmau duduk hotel bajet 
aku book online hotel best ni 
lavigo resort 


dia punya tempat mandi tip top 
tengok atas nampak langit membiru 
kebetulan trip kali ni panas ya amat . rentung wey 
so bila mandi dalam tub ni , memang kelia . takdak awan 
kalau nak berangan sambil mandi pon boleh pi jauh lagi 
haha 


bukak pintu , terpampang pool 
servis dia dari awal masuk memang puas hati 
tapi nak pi chenang dalam 5 minit naik motor 
aku kalau mai sini ambik motor ja , senang menyelit 
saja la aku tak pilih tepi pantai . dah selalu sangat dok tepi pantai 
nak la kelainan sikit 


ni kat pantai tengkorak 
aku pi weekdays . so memang lengang takdak orang 
pantai dia berbatu , tak berpasir 
kat seberang jalan ada air terjun temurun 
ingat bolehlah nak ambik gambar , tapi air sungai kering 
kera ja banyak , siap panjat2 kereta lagi 
panas sangat kat sini time ni 


nah la layankan gambar ja 
malas pulak aku nak story panjang2 
sebab tempat biasa ja pon aku pi . haha 

tapi kan . ni first time aku tangkap gambar dengan helang gedabak ni
sebelum ni tak pernah pon teringin 
boleh dikira lengkaplah aku pi langkawi kalau ada helang 


;D


small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)