Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, June 30, 2017

7 tahun dah


dulu kan aku kaki myspace , friendster , skype , ym 
haha . ni haa kawan aku dari myspace 
pastu beralih ke facebook , dulu2 rajin skype 

alhamdulillah , persahabatan kekal sampai sekarang 
orang lain pon ada jugak , tapi dia ni aku dapat jumpa depan2 
last haritu jumpa tahun lepas masa aku pi kl 


weh , tak sangka dohh 2010 - 2017 
perangai masih sama . GILA . hahahahaha 
hang jauh nun di johor sana sanggup mai kedah , 12 jam haa 
kematu pungkoq ngadap jem raya2 ni . haha 

dia mai masa aku kena kerja 
lepak kat kedai la jawabnya , tolong aku bersihkan kedai 
sorry weh . tak dapat nak layan betul2 
aku taktau la hang baca ka dak belog aku ni 
katanya dah lupa nama belog aku . katanya laaa 
tapi aku nak cakap jugak 
hang memang kawan terbaik aku masa susah senang 


ni hadiah birthday aku 2015 
memang sengaja pilih sama dengan hang ka , huhuhu 
tapi memang aku pakai tiap2 hari pon , aku kan suka benda2 camni 
hehe 


seorang kawan yang berjanji akan sentiasa ada dengan aku 
ya , memang dia buat apa yang dia janji 
walaupun kami jarang contact 

terima kasih weh 



:')



Saturday, June 3, 2017

short vacay


bulan lepas punya cerita 
heret mija pi langkawi sebab dia tak penah pi lagi 
seminggu sebelum pi tu , terus whatsapp mija 
dia pon on 
kalau plan lama2 tu , bohong ja nak pi 
haha . kannn 

day 1 

sewa bilik dekat chenang 
bilik RM90/night . boleh la , bajet kan . haha 
senang sikit nak jalan . area tu kan meriah 



day 2 

ambik motor senang , brooom ja mana nak pi 
3 hari RM80 sebab motor baru , kalau motor lama 3 hari RM70
tapi hari kedua hujan sat2 
tak lah lebat , hujan manja ja 


day 3 

lastday . insyallah nanti plan next trip pulak 
cuti tak banyak . huhuuhu 



best kot berjalan berdua macam ni 
aku sendiri pon tak harap diri aku bawak mija 
jalan main redah dengan bajet ciput 
haha . alhamdulillah , lancar sangat 

:D


small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)