Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Monday, July 17, 2017

bulan 3


tengah buat design sekarang ni 
bukak folder2 kat laptop , jumpa satu album 
masa kenduri kakak mija haritu 


wan temankan aku pi kenduri 
lepas tu dia terus pi shoot pengantin dia 
tapi pasepa mija tinggi ni 
padahal sama tinggi kot . huhuhuhuuu

:') 




Monday, July 10, 2017

bakar membakar


cadangnya nak teman pojan belikan hadiah untuk
 husband dia kat aman central ja 
ntah macam mana , terplan nak buat bbq kat gua kelam 
roger kd , dia pon on 


pukul 10 dah siap gerak 
ni kali ke 2 aku pi setelah sekian lama tak jejak 
hari ahad , orang pon ramai jugak lah 


kd bawak ayam , aku bawak sosej2 , pojan bawak air 
nak hidupkan api pon terhegeh2 tak menyala 
bawak arang sikit , minyak gas pon takdak 
kebetulan ada budak jual jagung bakar , dia lah tolong sat 
upahnya , kami beli jagung bakar dia tambah duit raya 
kira kalau campak kami dalam hutan , boleh la hidup 

HAHAHA . choi sangat 

sekadar picnic ja . tak mandi2 pon 
sebab lepas tu nak ke padang besar pulak 

memang sangatlah enjoy bila lama tak berkumpul sama2 
ni pon tak cukup ahli 
syaheed dalam pantang , hanim ada kat sabah 
bulan depan pojan dah nak pom2 sorang lagi 
haa makin payah la nak hang out macam ni . tunggu anak besar2 lah pulak 



xoxo 


;D 


Monday, July 3, 2017

balik kampung !


tak sempat nak update cerita balik kampung haritu 
alor setar - kl - pahang - terengganu - alor setar 
puas hati berjalan 


lama dah tak balik rompin 
haritu balik masa pak ngah sakit , 2014 rasanya 
rompin sempadan dengan endau , johor 
dalam 5 minit dah sampai johor 
sehari ulang alik pahang johor tah berapa kali . hahah 

best balik kampung 
pergi memukat ikan , depan sikit dari rumah dah jumpa pantai 
pi sana naik lori . haha , gila best ! 


lepas dari kampung , terus ke terengganu 
tidur semalam kat besut 
cari keropok lekor , sata , sedapnya weh sata goreng ! 


insyallah , next time nak jejak lagi sini 
kita pi jelajah pulau pulak 

:D 



small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)