Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Monday, July 10, 2017

bakar membakar


cadangnya nak teman pojan belikan hadiah untuk
 husband dia kat aman central ja 
ntah macam mana , terplan nak buat bbq kat gua kelam 
roger kd , dia pon on 


pukul 10 dah siap gerak 
ni kali ke 2 aku pi setelah sekian lama tak jejak 
hari ahad , orang pon ramai jugak lah 


kd bawak ayam , aku bawak sosej2 , pojan bawak air 
nak hidupkan api pon terhegeh2 tak menyala 
bawak arang sikit , minyak gas pon takdak 
kebetulan ada budak jual jagung bakar , dia lah tolong sat 
upahnya , kami beli jagung bakar dia tambah duit raya 
kira kalau campak kami dalam hutan , boleh la hidup 

HAHAHA . choi sangat 

sekadar picnic ja . tak mandi2 pon 
sebab lepas tu nak ke padang besar pulak 

memang sangatlah enjoy bila lama tak berkumpul sama2 
ni pon tak cukup ahli 
syaheed dalam pantang , hanim ada kat sabah 
bulan depan pojan dah nak pom2 sorang lagi 
haa makin payah la nak hang out macam ni . tunggu anak besar2 lah pulak 



xoxo 


;D 


Monday, July 3, 2017

balik kampung !


tak sempat nak update cerita balik kampung haritu 
alor setar - kl - pahang - terengganu - alor setar 
puas hati berjalan 


lama dah tak balik rompin 
haritu balik masa pak ngah sakit , 2014 rasanya 
rompin sempadan dengan endau , johor 
dalam 5 minit dah sampai johor 
sehari ulang alik pahang johor tah berapa kali . hahah 

best balik kampung 
pergi memukat ikan , depan sikit dari rumah dah jumpa pantai 
pi sana naik lori . haha , gila best ! 


lepas dari kampung , terus ke terengganu 
tidur semalam kat besut 
cari keropok lekor , sata , sedapnya weh sata goreng ! 


insyallah , next time nak jejak lagi sini 
kita pi jelajah pulau pulak 

:D 



small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)