Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Thursday, July 26, 2018

jumpa kawan2


babeeeee 
aku baru balik dari KL

pagi isnin sampai alor setar 
kena masuk kerja , macam nak menangis ja 
sebab letih tak hilang lagi 

kali terakhir aku pi KL last year lah . dengan family aku 
kali ni aku naik bas pon krik krik krik takdak orang 
aku siap boleh dengar tazkirah mak kepada anak lagi 
anak dia buas . nangis2 nak cepat sampai 
sekali mak dia buka kisah nabi 
dengan aku pon boleh join dengar sampai terlena 
haha 

tak banyak aku nak cerita 
jalan2 genting , jalan2 KL macam biasa 
cheese nan yang sedap ! ini serius . 2 slice pon super kenyang 
aku tak shopping apa pon walaupun rambang mata 
gambar pon takdak weh 
aku rasa pelik bila up entry takdak gambar . haha 

aku pon taktau kenapa aku tak bergambar 
ini sangat pelik bagi seorang nurul wahida 


HAHAHAHAH

:'D 



small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)