Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Sunday, November 24, 2019

Assalammualaikum

Lama tak melawat 
Sekarang 1.20am. Tak boleh tidur 
Sebab tu tetiba ringan tangan nak menaip 

Tiada apa nak dikongsikan 
Semoga sesiapa pon yang rajin melawat disini ,
berbahagia disisi yang tersayang 

Insyallah amin

:)

Thursday, April 18, 2019

lari



setelah telah lama berkeinginan 
dapat jugak join fun run ni 
yalah , selalu orang berlari pagi pagi 
aku tak dapat nak join sebab kerja 

kali ni depa buat malam 
dapatlah aku try berlari . BEST ! 

dapat medal dengan sijil 
cabutan bertuah , memang taklah sebab tak dak tuah 
hahah 


next time , kita join lagi okay 

;) 

Monday, April 15, 2019

nurul berjalan


helohelo 

okay , entry kali ni pasal my super duper awesome trip 
serius lah yang kali ni lain dari yang lain 

dalam dusun durian 
oleh sebab bukan musim dia , tak dapatlah merasa durian dalam dusun ni 
maybe next time 

check in pukul 3 
masa aku tengah shopping, around pkl 12 camtu dia whatsapp
dah boleh check in , bilik dah ready 
kalau kau tak boleh check in time tu , 
dia akan tanya pukul berapa kau sampai 
kat situ pon dah wow . bestnya 

aku sampai resort tu dah pukul 3.30 petang 
jalan dia memang buat pening , berpusing2 
dah sampai , dia tolong angkatkan beg 
walaupun ringan , dia nak angkat jugak 

lepas dah buat payment , dia hantarkan kau kat bilik 
bila aku masuk ja 
pehhh . lawa gila biliknya 
keliling kau semua cermin kaca 
sampai ke dalam toilet pon 
kalau kau mandi malam2 , memang seram jugak ah . haha 
tapi tak lah sampai orang boleh skodeng 
sebab bilik ni tinggi . nampak pokok lah sebelah kau 


pool dia boleh mandi sampai pukul 10 malam 
macam kat bali weh . haa
tak payah dah pi jauh jauh 
petang tu aku keluar beli makan siap siap 
sebab confirm lah jalan tu takdak lampu , gelap 
nak ke batu feringgi dalam 30 minit

petang petang boleh layan sunset 
sambil minum starbucks . eh . hahah


malamnya memang tenang ja 
sumpah best weh , rasa tenang ja jiwa 

pagi tu , aku terjun pool . bukan pool biasa okay 
pool tu air dia sebenarnya air sungai 
sejukkkkkk 
lepas tu dia sediakan breakfast dalam pukul 9am camtu 
bolehlah kau sembang2 dengan orang kat situ 
layanan memang gred A++++++
baik sangat 


balik tu , singgah ke batu feringgi , straight quay 
lepak lepak sat , balikkkk





so pencinta kedamaian semua 
ayuhh . disinilah tempat kita 

:D


Saturday, March 16, 2019

terima kasih


terima kasih 

terima kasih kerana singgah 
terima kasih cipta kenangan 
terima kasih memberi harapan 

terima kasih 

2019 
entry pertama tahun ni 

maaf , tahun ni tak berapa baik untuk aku 
harapnya tidak berpanjangan 

dan apa yang terjadi , aku redha 

gambar gambar ni masa 31 disember 2018 
moga kenangan manis ni kekal disini 

 maaf , kerana aku tak sempurna 





:)


small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)