Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Tuesday, December 16, 2014

majlis kat sri iskandar


hi , im back ! 

penat ke perak haritu pon tak habis lagi 
nah aku share pic masa wedding adik aku 


ni yang depan sekali ni , photographer masa haritu , yang kanan kawan adik aku 
semua orang heran aku baik sangat dengan photog ni 
kawan masa aku kecik dulu aka jiran lama aku . haha 
aku pon tak sangka jumpa dengan dia 
adik aku pon tak cakap dia ambik jiran aku ni , wan namanya 
aku terjumpa masa nak berangkat ke masjid 
dari jauh dia jerit panggil aku 
haha . sorry la wan oi , aku bukan perasan sangat 

nah , tengok hasil kerja tangan dia 
superb ! sangat direkomen 


ahad ni majlis kat rumah aku pulak 
jemput mai na 

:) 



0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)