Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Saturday, February 27, 2016

engkau kan


semalam tengok munafik 
not bad , aku bagi 4 bintang 

sebelum movie start , ada benda seram terjadi kat aku 
aku pandang sebelah , dia pon pandang aku 
kami berdua sepakat . . . 

bau ketiak orang belakang ! 

jemmmmm 
woi , nak mai panggung pakai la deodorant dulu 
marah betul aku bab bau ni . pening . haha 
aku syak couple belakang punya bau , pelik pulak aku 
takkan pasangan dia tak bau apa apa 
betul lah kan , bila bercinta semuanya wangi . HAHA 
dalam gelap tu aku selongkar beg , cari perfume 
spray banyak banyak . setel dah masalah bau 

part movie tengah kemuncak , aku tengah fokus 
tiba tiba . . . " haa gurun , atas lagi , bla bla bla . . . ."
ada orang cakap telefon pulak ! 
kuat pulak tu dia cakap 
satu hall tegur dia . ramai ramai -- " shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !" 
boleh dia buat taktau sambil cakap tanpa rasa bersalah 
haha . potong betul lah brader ni 

haih . nak tergelak pon ada 
sakit hati pon ada 

haha . sabar ja lah 

:'D 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)