Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Monday, March 14, 2016

kawan kecik


minggu cuti sekolah ni ada jiran aku kawen 
anis pon fly dari KL semata mata nak attend majlis beliau 
sama cantik sama padan 
tahniah rahimi dan pasangan 


pagi tu aku singgah oldtown nak breakfast 
duduk sebelah meja uncle ni 
dari awal aku perasan dia asyik perhatikan aku 
sambil dia bersembang dengan kawan dia  
tiba tiba dia tegur aku 

" hello miss , u diet ka ? "

-- " haa , buat apa nak diet . dak lah , i nak gemok macam dia " 
kata aku sambil tuju kat anis yang ada depan aku 

" badan u cantik lah , nanti u call my wife . bagitau dia u makan apa 
i nak dia jadi macam u . sebab badan dia straight 
( sambil tangan dia buat bentuk straight ) 

aku pon berhuhu sambil buat buat busy tengok menu 
ada pulak mengata bini sendiri 

haha 


* * * 


malam tu anis belanja ala ala shell out 
dekat jalan sultanah 
rasanya not bad . first time try , aum ! 

* * * 


esoknya lepak lepak makan rojak sambil bergossip 
lepas tu aku hantar dia naik train balik KL 
jumpa raya nanti pulak wey 

:') 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)