Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, February 26, 2016

makan angin


hello jumaat ! 

sementara free ni , nak throwback masa jalan jalan haritu 

* * * 

LANGKAWI 

percutian mengejut , tak plan pon 
tiba tiba abah ajak pi sana 
so , semua terus pack barang , naik kat kuala perlis 
masa tu cuti sekolah , memang ramai sangat 
dapat bot pukul 10 pagi 
dah lama tak jejak kaki kat langkawi 
kena modal banyak sikit kat sini 
abah tanya nak stay mana 
laju laju aku jerit pantai chenanggggggg ! haha 
situ meriah sikit 
masa nak balik tu kan , 
memang borong banyak coklat kauuuu 





teringat masa pi dengan syaheed 
masa tu kos pon tak banyak 
sebab kenal budak fb . dia tu stay langkawi . pinjam kereta dia 
bilik pon dapat harga murah sebab kenal 
sekarang taktau pi mana budak tu sebab lost contact 
huhuhu 

* * * 

TELUK BATIK 

tidur semalam kat pantai remis 
sebab saja jalan sini nak tengok anak buah 
dah jadi mama nurul , yeay ! 

ingatkan naik bot ni dia nak ronda pulau 
tapi dia bawak ke tengah laut pastu stop enjin 
dia jerit " okey , yang jauh tu pulau pangkor , boleh selfie kalau nak "
pandai pandai la selfie sendiri 
dah habis selfie , dia patah balik kat pantai 
lol , padan dengan harga dia rm5 sekepala . hahaha 
aku bajet dia nak ronda lama sikit 
tetipu mak nak oi 
haha 







masa singgah kat lumut , ingat nak pi pangkor 
tapi hambek kau , orang ramai gilaaaa
memang tak lah nak berebut rebut 

* * * 

PENANG 
yang ni mem bawak 
lama dah plan , kali ni baru betul menjadi 
aku nak beli foundation , kenapa la kat alor setar takdak 
stress betul , kena turun penang 
jauh betul semata mata nak beli barang makeup 






* * * 

okey , setel dah 
percutian singkat . yang betul betul percutian nanti plan lain 
haha . sebab sekarang agak busy sikit 


:')


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)