Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Thursday, October 12, 2017

minah gambar


semua pakat tegur aku 
ayat kerap sekali aku dengar sekarang ni 

' rajin sungguh laa berjalan '

hahah 
aku dari dulu kot memang rajin meronda 
tapi dulu harapkan orang lah nak bawak 
sekarang apa ada hal , pi sendiri . tak bergantung kat orang dah 
simple sangat life aku sekarang 
hehe 

asalnya nak pi cuci mata area alor setar ja 
tah macam mana teringat satu tempat kat sungai petani 
river front ! 

tengok dalam facebook kemain ada foodtruck bagai 
tapi dah sampai , krik krik krik 
hahah . tayar foodtruck pon tak nampak 
banyak kedai tak bukak lagi . ada panggung wayang ja 
tapi landscape dia lawa lah 


ada spiderman besaq depan panggung tu 
nak bergambar tapi malu . si lelaki2 dok lepak situ 
berjalanlah kami area belakangnya 

lawa wall art depa 
ada banyak lagi sebenarnya 
taklah gigih sangat aku nak tangkap semuanya 
haha 


dah setel situ , pi amanjaya 
shopping ! 


nah , enjoy ! 
lepas ni dok rumah diam diam 
duit dah yellek 

hahah 

:'D 






0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)