Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Monday, August 29, 2016

kd masak !


ohoi ! 

tengah sembang dalam group 
kebetulan hanim ada dekat a.setar , next week dia nak balik sabah dah 
tetiba kd cakap ' weh ! jom shellout ! '
dah lama tak berjumpa , semua setuju . tapi bukan kat kedai makan hokey 
semua sepakat suruh kd masak . haha . padan muka dia 
oleh sebab aku tak sama cuti dengan lain lain 
so depa nak buat makan kat tempat kerja aku 
aku okey kan sajoo 

aku offerkan diri nak masak nasi 
dengan gigih aku usung periuk nasi mak aku ke kedai 
syaheed bawak air dengan spaghetti sardine 
hanim bawak bekas makan 

tarraaa ! 


lepas makan , gigih selfie macam biasa 
tak paham kenapa kd asyik ambik pic sebelah macam tu 
efek kurus kot . haha 
aku cakap kat dia ' meh sini aku pegang camera ' 


dan hasilnya aku lagi teruk dari kd ! 
hahahah . jebon sungguh . tetiba ada orang buat lawak 
nasib yang kedua ni okey . pulun buat serius . lepas tu bantai gelak balik 


haha . thank you friends 
kd masak sedap ! spaghetti syaheed pon sedap 
nanti kita berhimpun lagi tau tau tau 
nanti ajak pojan sekali . pojan tengah berpantang 
so tak dapatlah dia join 

i love you ! 


;) 



0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)