Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Monday, October 6, 2014

pantai merdeka


kaki dah macam nak tercabut 
mengantuk dah ni , tapi up dulu satu entry 

kisahnya petang tadi 
dengan tawakal aku drive pi pantai merdeka 
bukan tak pernah pi 
tapi sebelum ni harap orang ja bawa aku pi mana mana 
kerja aku lena kat sebelah . haha 
tadi , dengan taktau jalan . main redah ja ingat ingat lupa jalannya 
nasib ada waze , dia tak menipu aku 
sampai jugak pantai merdeka 

masa aku sampai panas lagi , aku duduk lepak bawah pokok 
so takdak sapa la lepak kat tembok ni 
mau terbakar kulit , panas , haha 
tapi ada jugak yang mandi manda walaupun air macam berkeladak 


muka pon dah macam apa dah . macam meneran pon ada jugak . haha 
agak pukul 5 baru aku balik 
pasang lagu kuat kuat dalam kereta 
sampai serak suara menyanyi 
punya nak bagi hilang mengantuk 

nanti plan tempat lain pulak lah 
seronok pulak buat camni . tak ganggu sapa sapa lansung 
bercinta dengan waze lah senang 
yang dia tau ' turn right , turn left , go straight ' 
aku salah jalan pon dia okey ja , tak kata apa , dia cari jalan lain 
tak marah , tak gaduh , tak berkelai 

hahaha 

:) 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)