Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Monday, October 6, 2014

korban


harini hari kedua aidiladha 
selamat hari raya korban semuaaa ! 


sebelum ni aku mengidam betul nak blueberry cheese tart 
adoi , serius terbayang dalam kepala 
malam sebelum raya , aku dapat makan jugak . haha 
rasa lega bila makan 

bila dah seharian layan tetamu 
petang dah tak buat apa , aku teringin nak tengok annabelle 
petang tu terus aku pi alor star mall 
macam yang aku jangka , kena beratur panjang 
memang ramai betul orang 
dapat la tiket tapi pukul 6 lebih 



sementara tunggu lagi sejam , aku merayau satu mall tu 
masa duduk sorang sorang , terjumpa cousin aku . haha 
dia takut sangat dengan cerita seram seram nih 


bagi aku movie ni tak best sangat 
banyak sembang , sesetengah part agak bosan 
sekadar suspen ja yang banyak . rupa hantu takdak pon 
yang ada , setan dalam kelam . haha 

nanti nak tengok ouija pulak 
aku suka sangat cerita seram , pastu nanti takut sendiri 
macam conjuring haritu , takut dia tarik kaki . haha 


harini plan nak pi pantai . nasib baik tak hujan macam semalam 
kalau kita tak gembirakan diri sendiri , sapa lagi nak gembirakan kita 
ye dok 


:)


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)