Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Monday, March 10, 2014

baju kicik daa


#throwback 

haritu dalam entry prengg peng peng 
aku dah cerita macam macam . ni kiranya sambungan lah kan , haha 
masa kat hostel dulu kena senaman masa orentasi 
kena pakai baju kurung dengan seluar , tudung pulak kena lepas ke bawah 
tak boleh selempang , fesyen apa pon TAK BOLEH ! 
pergh , masa tu aku malu gila 
bayangkan baju kurung pakai dengan seluar track . memang jemm !
tapi sebab semua orang kena pakai macam tu 
aku boleh tahan lagi . tapi nak tergelak kot 
bagi la pakai baju t-shirt muslimah yang sampai lutut tu ka 
okey lagi dari yang ni 
sebenarnya aku nak tergelak kot , nasib la senaman tu sat saja 

yalah kan , masa study situ semua kena menutup aurat 
kiranya macam undang undang ketat sikit lah kat situ 
duduk rumah sewa pon kalau terserempak kat luar terdedah sana sini 
mau kena tindakan jugak 
tapi aku tak pernah la kena tangkap kat luar 
kawan kawan aku yang duduk kat taman lagi satu tu memang dah kena aim 
hahahaha , kesian depa 
jiran tah apa apa , suka mengacum , haha 

tapi masalah aku ni satu ja 
selalu kena warning dalam kampus 
hahaha . bukan sebab perangai . tapi sebab pakaian lah apa lagi 
aku size xs . nak pakai besar besar gedabak memang dak lah 
pakai size m pon kena ambik kad matrik . stress 
lect yang jaga disiplin tu dah aim aku 
masa tu aku sem 2 tak salah aku lah kann 
selalu kena rampas kad matrik 
kalau nak ambik kad tu kena jumpa dia kat kelas senior 
pehh . memang malu lah kan 
kalau terserempak dengan lect ni , memang aku lari dulu lah 
dari jauh nampak dia jalan terkedek kedek , bedesuppp aku lari 
hahaha . nak dijadikan cerita 
masuk next sem , satu kuliah tu ditakdirkan 3 orang lect 
salah seorangnya lect yang suka sangat rampas kad matrik aku tu 
warghhh . dah la aku tak suka 
boleh pulak aku kena satu kelas dengan dia . hahaha 

so , untuk menyelesaikan masalah 
aku pakai baju kurung 24 jam , puas hati ! haha 
sepanjang sem tu lect tu pon baik dengan aku 
dah takdak apa masalah 

tutup kes . haha 

semua lect kat situ baik baik belaka 
biasa lah kalau digagalkan dalam presentation , drawing kena reject 
macam macam lagi lah 
dah biasa tak tidoq semalaman , lepas tu siap pergi kelas 
mabuk tak tidoq . jalan pon melelong 
nak submit drawing punya pasal 

kalau bab enjoy memang takdak lansung 
memang tak sempat
jangan harap la nak pi karoke sana sini 
nanti aku story morry bab assignment pulak 

cawww 

:) 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)