Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Saturday, January 16, 2016

entry pertama


hai 
harini free sikit 
dah 16 januari 2016 
baru sempat nak wish happy new year . ahaha 

banyak benda dah terlepas . tak update 
harini nak cerita habis habis 

* * * 

last year dapat banyak job makeup 
2015 permulaan untuk aku start kerja baru aku ni secara serius 
insyallah , aku try pelan pelan 
dan bulan ni pon dah ada job . alhamdulillah 


kalau ada yang berminat boleh whatsapp 019 4422 016 - nurul 

* * *

bulan disember haritu syaheed bertunang 
pagi pagi dah bertandang rumah dia , makeupkan dia 
bulan september 2016 majlis dia 
tak sabarnya nak semak kann majlis orang . HAHA 


tahniah syaheed 
lepas ni ang dah pindah melaka . sapa nak temankan aku . sob sob 
walaupun majlis dia lagi sembilan bulan 
aku nak kena fikir dah pasal baju aku masa majlis tu nanti . aduh pening 
HAHAHA , over ! 

* * * 

birthday aku 31 disember haritu 
kemain banyak kali celebrate 


kali ni celebrate sekali dengan adik mija 
birthday dia 05 januari . tak jauh mana lah kan . hehe 
mem belanja hi tea kat hotel , lepas tu sponser kek kat butik 


dapat hadiah baju , gelang , kek 
terima kasih uols ! 

* * * 

selamat tinggal 2015 walaupun terlambat 
penghujung 2015 yang dramatik 
semoga 2016 membawa berita baik untuk aku 

insyallah 

:) 




0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)