Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, March 20, 2015

last week


last week hanis balik alor setar 
petang tu tak dak buat apa apa 
saja makeupkan dia 


konon aku ni nak asah skill makeup aku la . ahaha . choi 
takpa , practice makes perfect 
dah siap semua 
kami plan nak tengok wayang 
cerita pon tak best sangat sekarang ni 
so , decide nak tengok cinderella 

aku sampai alor setar mall pukul 4.30 
mula mula nak tengok kat alor setar mall . pukul 6.00 
tapi ada seat depan sekali . jenuh melangut nak tengok 
lepas tu check online cinema kat jitra mall ada pukul 5.30 
pecut pi jitra mall pulak . nasiblah situ tak ramai 
sampai sana pon sebelum 5.30 

cerita sebijik macam cerita asal 
bagi aku , boleh laa . 3 bintang aku bagi 
budak budak mesti suka 
hanis nak tengok sangat , aku ikutkan saja lah 
lepas habis wayang , janji dengan ery 
dia pon kebetulan baru balik kerja 
boleh dinner sama sama , yalah , sekarang sibuk dengan kerja 
selit selit masa nak jumpa pon 

sebenarnya banyak aktiviti minggu ni 
tapi malas pulak nak cerita , haha 

:) 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)