Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Saturday, August 2, 2014

sensitip tauuu


soalan paling femes sekali raya tahun ni untuk aku 
dari peringkat tertua sehingga termuda 
dok bertanya 

-- bila nak kawen -- 

kalaulah aku boleh jawab soalan depa , alangkah seronoknya baq hang 
masalahnya aku sendiri tak dak jawapan 

kalaulah aku ni lelaki 
bila bila masa saja aku pi masuk meminang 
masalahnya sekarang , aku perempuan 

P E R E M P U A N 

ya , tak salah kalau perempuan yang meminang 
kang terkejut pihak di sana kangg ! 
haha , okey lawak ja . leklu , takmau stress sangat 

berbalik pada isu serius tadi 
pertanyaan tu sama level ja dengan pasangan yang dah berkahwin 
ditukar pulak soalan tu , maka terjadilah 

-- dah ada isi ke belummmm -- 

wahai semua semua semua ! sensitif tau soalan soalan macam tu 
 kesian kat depa dan juga aku 
takmau la dok tanya macam tu naaa 
harapnya tahun depan aku beraya dengan keluarga mertua . eh ! 

haha 

tengah aku dok online fb , ternampak ada orang post pic ni  
kena pulak dengan entry aku harini 



haha , itu makan dia 


2 komen:

norfaezah said...

ooo.... tau sensitip... abeh tu yg hang tanya aku pasaipa~ hahahahaha... sadis betui hang.... ;-P

nuown said...

hahaha . takkan aku sorang ja kena , sbb tu balas balik kat hang -- buleh lagu tuu , heee

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)