Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, July 18, 2014

berbuka puasa


semalam berbuka kat luar 
pening nak cari tempat best 
last sekali berbuka kat secret recipe 
depa bagi sirap free , aku tambah lagi satu air green apple kasturi 
pehh , memang aku suka sangat air tu 
terliur ja sebelum berbuka 
masa tu dalam hati nak tapau kek itu ini 
selera besar kononnya 
tapi lepas makan , tak jadi nak tapau 
terlampau kenyang lah pulak , haha 

gambar bawah ni aku tak sedar pon syaheed ambik 
ingatkan dia ambik pic makanan saja 
huhu 


* * * 

petang ni mem ajak pi penang 
cari baju raya 
sakan aku tahun ni , baju berlambak lambak 
hee , dah berbulan bulan aku tak shopping 
last shopping bila entah , dah tak ingat 
time ni lah nak merasa pon 

:) 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)