Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Sunday, May 25, 2014

ateee buleh ke idok


alhamdulillah 

24 mei 2014
majlis adik aku dah pon selesai 
rumah bakal adik ipar aku kat seri iskandar , perak 
gerak pagi sabtu , lepas tu berkumpul dekat RnR gurun 
konvoi 5 biji kereta 

tengahari tu singgah makan kat mapley 
siap pasang lagu ori depa -- dum tara dum dum . haha
adeh , aku kalau mapley ni kan 
orang tolong belikan lepas tu makan kat rumah , aku boleh makan 
jangan aku makan depan depa , tak berapa nak masuk sangat 
aku ambik nasi pon buat syarat ja , makan satu suap 
kecuali kalau kat kapitan 
haa , yang tu aku taktau nak kata apa 
pelik betei aku ni 
makan sebab sedap , tapi pandang kot lain , takmau tengok depa 
kalau tengok nanti tak lalu , haha 
huhu . sorry aneyy , takdak niat apa 

bila sampai sana , depa bagi homestay 
besar , ada mini garden dalam rumah tu 
majlis start lepas asar 
9 dulang berbalas 7 dulang hantaran 
depa buat warna turquoise , adik aku coklat cream 
aku paling suka blueberry tart dia , sedap . haha 

dah selesai semuanya , malam tu ronda cari makan 
senget tu call masa aku dah nak balik homestay 
malam tu janji nak msg sat 
sampai ja rumah aku tak dan kata apa 
sayuppppp , pergi meninggalkan mu . hahaha 

esoknya , pagi pagi dah kemas barang 
singgah lumut , mak nak beli ikan bilis mata biru katanya 
tak tau lah pulak aku kan 
selama ni ikan bilis mata warna apa eh 
ahaha 

* * * 

hantaran yang aku buat 

mak dengan bakal menantunya 


selesai , kbai 



2 komen:

norfaezah said...

ui.... lawanya bakal wife Ee... hehehe... tahniah, dapat adik ipaq.... lepas ni, turn kita lak no... hehehe....

nuown said...

insyallah . cepat2 la pekenal calon hang kat aku . hehe ;))

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)