Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Tuesday, September 22, 2015

surprise haha


haritu masa keluar sama , dia nak cari kasut 
tapi bundle tu tak buka 
hasrat nak cari kasut tu terbantut 

bila sampai rumah 
aku try search kasut lelaki 
aku taktau taste lelaki macam mana 
cari punya cari , aku jumpa design yang ramai orang order 
aku try tanya , ingatkan ready stock , tapi pre order 
dalam 2 - 3 minggu baru dapat 
okeykan ja lah 
aku setelkan payment , dan tunggu barang sampai kat dia 




saja tak bagitau dia 
konon macam nak surprise lah kan
harap dia suka 

* * * 

aku tak pandai nak buat orang happy 
sebab aku tak pernah buat macam ni kat orang 
haha . first time kot 

walaupun taste aku teruk 

:)


small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)