Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Sunday, December 30, 2012

birthday wishlist


esok birthday aku weh . HAHA 
gigih buat entry untuk buat permintaan 
bahagia betul kalau dapat barang barang kat bawah ni 
aku dah siap check lagi harga orang tu jual 
serius murah 
jumlah harga barang barang ni lebih kurang rm110 saja 
mana nak cari . YEAR END SALE kot 

bestnya kalau bangun tidoq ada kotak hadiah bawah pokok krismas 
eh , salah majlis pulak 
hee 

ni dia
nurul wahida punya birthday wishlist 
ting ! 



nak nak nak 
macam mana pon . kena dapat jugak 


:')


Thursday, December 27, 2012

yeay


empat hari lagi 
mood : counting days 
semoga Allah SWT permudahkan segalanya 

yeay 

:D


Saturday, December 22, 2012

funfair !


cakk ! 
malasnya nak update 
bukan sengaja . ampun mak pak 
aku sibuk sikit . dah lama tak online pakai laptop 
ni pon baru berkesempatan nak habaq hang 
malam malam dah tidur awal 
tambah tambah dengan majlis tunang nanti . banyak benda nak buat 
cece , ayat belagak konon busy , haha 


comel dak 
haritu pi funfair kat stadium dengan sayang 
dia gigih beli token banyak banyak main bola turun curam 
* bola turun curam ? apa ntah nama dia . hahaha * 
kumpul banyak mata , dapat si comel sekor ni 
masa naik roller coaster mini memang menjerit sakan la 
sayang berlagak cool , bila dah turun , dia melelong lebih . haha 
nasib baik top gun rosak 
kalau dak , memang aku heret sayang naik jugak 

sejak dua menjak ni kann 
beliau berusaha bersungguh sungguh ikut apa yang aku nak 
aku yang mengada lebih ni saja nak tengok dia macam mana 
kikiki 

lebiu 

:D

Thursday, December 6, 2012

jalan jalan untuk disember


we-hooo 

nak update entry berjalan jalan 
aku rasa aku ni kuat berjalan betul 
tiap tiap bulan ada saja tempat aku nak melawat 
kah kah kah 

tapi sebelum tu tengok la apa jadi kat kain yang aku update sebelum ni 

haha . mama sayang dah buatkan jadi macam ni 
tujuan asal aku nak buat kurung moden , tapi dah berubah arah 
comel . aku memang suka pakai macam ni 
thanks to mama sayang ! 

terrraaa . dah pakai pon masa pi jalan jalan 

dah ready nak meronda 
masa ni kat traffic light , tunggu lampu merah 
kereta sebelah dok perhati ja . HAHA . gigih budak berdua ni 

shopping ! tapi ta banyak pon shopping 
gaji aku ta masuk lagi . kalau gaji aku dah masuk 
macam macam aku borong weh . bukan senang nak mai 
buleh sampai kat sini pon sayang yang support 
aku banyak cuci mata ja 
sedih 

pastu lajak pi pantai merdeka 
ambik angin kat sana sat 
meriah gila pantai merdeka , aku rasa dah banyak tahun aku ta pi sana 
sambil nyanyi 
* ku ukir namamu di awan gunung jerai , disaksikan laut bla bla bla * 

masa ni nak balik dah 
tengok , sayang tukar baju sama kaler dengan cek 
hee , cek suka ! 

sayang belikan aku spek dengan t-shirt ni 
design t-shirt sama dengan sayang tapi sayang punya warna orange 
tiap tiap bulan ada saja benda yang sayang belikan 

terima kasih sayang 

kadang kadang aku kesian kat sayang 
masa dia dengan family dia kurang sangat 
yalah , pagi pagi dah keluar kerja sampai ke tengah malam 
cuti tak sama hari 
sejak dua menjak ni aku pulak yang suka buat perangai 
bebai sana sini 
sayang dah banyak kali tegur aku 
dia yang banyak mengalah 
apa aku nak semua dia buat , semua dia bagi 
agaknya hormon aku ni tak betul sikit . biasa la , perempuan 
haha . alasan 

sorry sayang . tak sengaja 

:')

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)