Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Sunday, October 31, 2010

aksi oi !

saya tada kamera mahal untuk dibangga kann
cukup lahh sekadar hp buruk ne
dia lah cinta saya
dia lahh peneman saya
tido sekatil
berjalan bersama
aww :)

musim gila bergambar
musim mabuk mengedit
ini lahh musimnya
yeahh !

cuci mata weyh
jgn sampai buta suda
haha
apa2 ? ta suka tengok suma neh ?
sapa suro masuk blog saya
hua hua hua


celik saja , jangan pejam uke








Monday, October 25, 2010

konvo , kerja , perubahan , lelaki

tarikh : 25 oktober 2010
masa : 0032

hello anda semua
rindu nuown ta ? ngee
malas nak update sebenarnya
kehidupan maken sebok lahh

jum , kita mula pembacaan
HAHA *skema doll


. konvo .

anda2 , nak mngadu naseb nehh
sob2 . nnt konvo tada sapa nak temankann nuown
yelahh , hanya kejayaan ta seberapa
mereka2 yang berkenaan ta berbangga ponn
nampaknya nuown kena lahh berdikari sendiri
kalo kena pegi sowang2 ke terengganu tu
terpaksa lahh
ada sesapa yang sudi teman kann ta ?


. kerja .

wow . pertama kali balek keja pukul 2.00 a.m
sangat berdedikasi kann ?
HAHA . sebok weyh
macam2 nak kena buad
tambah2 , benda ne bukan yang nuown minati
adoi , nak cari duet punya pasal


. perubahan .

nuown da berubah
wow . betol ke ?
yelahh . sejak tada sesapa yang disayangi nehh
hidup maken berani
berani kua dengan sesapa saja
termasuk org yang ta kenal
bila pikir2 balek , bahaya sungguh !
haishh , tatau la weyh
mmg sedar , tapi emm . . .
tolong2 ,
bawak nuown ke jalan yang lurus sebelum tersesat
HAHA


. lelaki .

bila layan gitu2 cakap nuown sombong
bila layan dengan ramahnya
mintak lebey2 lak
haihh

PENGUGUMAN
saya mencari lelaki yang baek dan
bukan yang suka mengambil kesempatan
jika anda ada ciri2 tersebut
mehh2 kawan dengan saya

haha !



Tuesday, October 5, 2010

pelbagai rasa

. langkawi .

30 september ritu aku syaheed dan 3 org lagi kawan
berlepas ke langkawi
teruja beb
haha . nama ja dok kat KEDAH
tapi jarang sungguh belayar ke sana
tengs kat 3 orang tuu
mereka2 ini lahh yang plan segalanya
sampai kat cable car , si syaheed ne sampai nak pengsan2
haha . pucat sungguh muka dia
jadi kenangan betol lahh
HAHA
kos semuanya ta sampai RM 150
mmg jimat . tapi aku kann kaki shopping
agak banyak laa yang terbabas
ngeee :)
harap2 lepas ne dapat travel lagi jaoh


* * *

. kawan .

haihh , macam ne ke kawan
ada masalah cari aku
tapi ta kesah laa . da nama ponn kawan
aku cuba laa tolong selagi bule
tapi . bila aku ada benda nak share
dia mmg dengar
tapi masuk telinga kiri , kluar telinga kanan
saketnya hati . dari dulu lagi
tapi sebelum ne sabar je laa
malam tu mmg aku dahh hilang sabar
heyy kawan . sendiri fikir lahh ek
jangan nak pentingkan diri sangat


* * *

. ex bf .

ini ex yang tahun lepas punya
tetiba dtg balek nak baek2 jadi mcm dulu
sorry lahh . kalau stakat kawan bule kot
dahh genap sebulan aku single
pintu hati ta terbuka lagi


* * *

. kerja .

ne lagi satu hal
macam2 jadi
tension nak habaq hang
encik , kalau ta suka kami
jangan la layan kami mcm ne
maruah kami ponn nak kena jaga jugak
saya sedang berusaha mencari kerja baru
sekian


* * *

. konvo .

yeay , 20 oktober 2010
acara yang dinanti2 kann
walaweyh , dekat terengganu tuu
hahaha . teruja neh
sebulan ta dapat tido kot
haha . over suda !





small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)