Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Thursday, July 29, 2010

urghh , why me

boss , boss , boss !
waaa , sampai ati sungguh tukar kann aku ke tempat laen
ta suka . ta suka

* * *

kejadian ;
bos menjerit kegembiraan sbb dpt join company laen
kunun2 nak kembang kann cmpany dia laa
dia cakap berita baek
uhh , yayayaa . bule la trima baek jugak
skurang2nya gaji aku akan di naek kann
maybe ~
ayat yang menukar mood baek aku kepada mood huru hara
'wahida , i nak letak u kat opis baru kita'

urghhh , kenapa aku ?
OMG !


kesan2 sampingan ;
tempat baru , kawan baru , segalanya baru ?
adoi , sedey2 . tinggal lahh membe aku sowang2
*opss , bersama pacik yang tah apa2

perangai yang perlu ditinggal kann ;
• gelak kok kuad
• gossip2 mana yang patot
• tido bila rasa mau tido
• kua lepak melebihi masa rehat
• tengok tv , dvd
• maen games bila busan
• duduk bukan dengan gaya anak dara . huhu . shhh ! diam2 suda
• datang lewat , balek awal

adoi . suma tu perangai yang susa nak buang
boss , why me ?
aku baru nak sesuai kann diri
sob , sob , sob , sob , sobbbbb !


dalam dok sedey2 nehh . ada lg satu design aku nak tunjuk



Tuesday, July 27, 2010

couple tee

sayang aku suro buad couple tee
untuk aku dengan dia lahh
tapi skang neh mcm tada idea laa
ye lahh . tada masa sangat . belek keja penat nak pikir
tunggu ari cuti ngadap pc termenung ja . otak kosong
mau tamau , aku buad jugak
tapi aku mcm ta puas hati lagi
mehh aku tunjuk design aku . agak burok sket






yang ne je lahh aku mampu buad stakat ne
MEROUN tu gabungan antara nama amer dengan nuon
*nama aku ngan boyfiee aku lah ;))
nak letak nama kowg pon bule jugak
hehehe

kalo ada sesapa nak bg idea atau komen bule je
nurul sangat2 menghargai anda

anda berminat nak tee ne jugak
mehh cntact aku uke
tada hal lahh




kuad kann semangat cinta
;))




kerja cinta ex-bf orang ta betol

kawan2 , rindu sama saya ta
hehe . ada ke yang rindu . gilew prasan aku neh
aku banyak story . tp malas nak menaip
adoi , malas malas dan malas
jum layan cita2 dibawah ne



. kerja .

kerja start kol 830 am
aku dengan bangga slalu datang lewat
huhu , kol 830 bawu nak gerak
buad company mcm bapak aku punya
naseb lahh si bos agak ta kesah , lega la sket
kat situ keja aku cuma relax ja
tiap2 ari bergossip . haha . glew banyak dosa dahh aku ne
ntah bila nak tobat , aku pon tatau la
agak busan bergossip . tido la ta ponn tgk dvd
hahaha . makan gaji buta . bukan aku malas
tp mmg da tada keja . kiranya aku mcm penghias office je laa
ish2 ~


. . . . . .


. cinta .

maken maju rasanya . dah 3 bulan bersama
slalunya kisah cinta aku bertahan sbulan lebey ja
kali ne aku nampak dia btol2 seyes . harap camtu lahh
dia mmg sweet . pernah satu ari tu dia nyanyi kann satu lagu
dengan penuh prasaan beb , rasa trharu sangat
tengs sayangg
~♥~


. . . . . .


. ex-bf .

haishh . yang ne ponn satu
dulu bukan maen tanak lg kat aku
bila da abes study . da jaoh ngan kawan2
bawu terhegeh2 nak kawan ngan aku balek
mintak maaf la . aku da ta berminat
bila aku tanya da ada gf ke ? dgn slambe cakap tada
bila aku tgk FB dia . haa , terang2 in relationship with . . .
tu diaa . pembohong besaq . dah2 , pi maen jaoh2
ta suka lahh


. . . . . .


. orang ta betol .

hal ne mmg memening kann kepala aku
kowang bengang ta kalo benda yg kowang ta buad pastu
kowg kena tuduh buta je ? mst angin satu badan kann

haaa , yang tu la yang jd kat aku
yela , ada sowang laki neh add aku kat FB
pastu tetiba dia msg aku kata sampai hati aku tinggalkan dia
maen2 kann dia lahh . curang lahh
haishh , setahu aku . muka dia pon aku ta pena tgk
camna aku bule nak maen2 kann dia
pelik2 . sampai kann ada owg tuduh aku pmpuan jahat
OMG !
ta pasal2 aku kena . dowg sengaja msg bf aku
cakap bukan2 pasal aku . haishhh . payah2
bila aku usha2 page dak laki tu rupa2nya
muka gf dia ada iras2 aku . adoi , iras2 je
tapi bukan aku ponn . dia cakap gf dia nama
NURUL WAHIDA MAZLAN
tapi aku
NURUL WAHIDA ZAKARIA
segala info pasal aku kat fb tu dia kata tipu . memandai dia je
last skali aku da busan nak melayan owg gila camni
so , abai kann je lahh drp nak nyusah kann idop aku



nak benda tu , harap2 tercapai
;))



Saturday, July 3, 2010

bagi ada saja

heyy darl ,
nuown kembali lagi
otak kosong mau conteng2 duniaku neh
tapi , aku gagah kann jugak


menunggu kepulangan ;
mak suda terbang ke sabah . entah bila mau balek
balek la mak . ruma suda tunggang langgang
baru aku taw bertapa susanya kalo tada mak
yelaa , slama ni mak yg urus kann sumanya
huhu . bukan aku malas . tapi ntah laa
rasa laen ja bila mak tada
weyh jap2 ,
bukan mak aku lari dari uma uke . HAHA
satgi kowg pikir bukan2 lak . dia pegi kursus laa




buat seseorang ;
aku hormat dia sebagai guru aku
aku taw niat dia baek nak ubah diri aku
pape pon aku ucap kann terima kaseh kat dia
bukan aku tamau berubah , mungkin satu hari nnt
insyallah ;))




kenalan FB ;
aku minta maaf sbb ta dapat reply msg kowg
aku agak ta gemar msg2 dalam inbox
kalo ada hal penting atau hal yang agak ta bule ditonton secara umum
bawu aku guna kann cara itu untuk berkomunikasi
cewahh . HAHA . gila skema
mcm tu gak ngan chat box kat FB
yg tu untuk ruangan kawan2 yang agak rapat saja
mintak maaf yaa
kalo mau bermesra , kita wall to wall saja yahh
terima kaseh . harap anda faham ;))




semakin maju mungkin




small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)