Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Thursday, June 24, 2010

mabuk facebook

yuhuu ,
sejak dua menjak nehh malas ouh nak update blog
tada cita lahh . suma ta menarek ponn
asal bukak tenet jep mesti on FB
terkena sumpahan FB kot . huhu

tapi kalo unn pon bukan nak layan sgt
suka meronda2 tengok pe yang ada dalam tu jaa
bukannya sombong lahh . haishhh
tapi kalo melayan sket mesti ada je yg slah faham
kadang2 ada yang skema glew
haih , dia ingat interview ke apa
tanya sebijik macam dalam resume . HAHA

kalo kowang rajen mehh add aku
emel : maupenampar@yahoo.com
yang ne acc no 2 taw . yang pertama dah full

pasal emel yang ne pon penah jd hal
ada owang saket hati ngan emel aku neh
aku dengan baek hati gtaw acc yang pertama tu da full
pastu aku suro la dia add acc no 2 neh
aku siap bg emel lagi ' maupenampar@yahoo.com '
pastu bule lak dia maki2 aku
dia ingt aku nak penampar dia kot
hahahahahaaa . adoi
payah2

k lahh , laen kali cita lagi naa


fikir dahulu
sebelum terjah ;))



small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)