Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Thursday, November 15, 2018

dua ketul


ehhhh !


terkejut kan . hahahaha
ramai weh terkejut 
aku pon sama . still rasa tak percaya lagi ni 

bila dah together2 ni 
kerja gila pon mesti la ada balik 
di bawaknya aku ronda satu kedah naik moto 


kami gerak pukul 9.30 pagi 
start dari 
alor setar - pokok sena - pedu - sik - baling - sungai petani - yan - alor setar 

 pukul 7.30 malam baru sampai alor setar 
puas hati beb 
sampai tahan mengantuk atas moto kena angin sepoi2 
padahal memang kaki tidoq pon 
hahah 


gambar2 ni kat tasik pedu 
kali kedua aku jejak kaki kat sini 
kali pertama dulu orang yang sama jugak bawak 
4 tahun yang lepas maybe 

thanks sayang 
untuk kasut santikkkkk itu jugak 



* * *

ada orang try hard nak kurus 
kita tengok nanti jadi macam mana naaa sayangggggggg



nurul dah tak seketul 

;D


1 komen:

acu yuhan said...

hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)