Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Tuesday, February 14, 2017

lari dulu



pasal someone haritu , dah dapat tau dia mmg ada hati 
tapi malas laaa 
lepas balik KL tu , aku dah slow2 jauhkan diri 
yalah , takmau la aku bagi harapan kat orang 
sebab aku takdak niat pon nak serius dengan dia 

yang dia pon tetiba nak marah aku . haha 
declare pon belum . tetiba nak hangin 
aku pon tau dari kawan aku pasal dia suka aku 
sebab tu sebelum salah faham lagi , baik aku lari dulu 

memang la ramai orang kata 

" baik hang terima orang yang suka hang daripada hang suka dia 
nanti2 hang boleh ja suka dia "

dulu pon aku selalu kata macam tu kat kawan2 aku . lol 
tapi bila dah alami sendiri 
bukan senang weh . rasa macam menipu diri sendiri 
sebelum ni aku taktau apa , seronok ja keluar sama sama 
bila dapat tau dia suka aku 
keluar pon rasa macam tak ikhlas dah 
nak senyum pon rasa macam paksa diri 

ntah la . payah nak explain 
lepas aku dapat tau tu , dua tiga hari , aku try la atas nasihat orang 
mana tau boleh lupa yang lepas 
tapi serius . tak boleh . bukannya dia tak baik . baik jaa 
tapi . ahhaha . setakat kawan ja boleh kot 

biarlah single macam ni 
senang , memang kat mulut dah move on 
tapi hati tak move on lagi woi 

HAHA 


:'D 




0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)