Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Tuesday, December 27, 2016

hari cuti


sebelum krismas haritu 
sempat lagi aku meronda kat aman central 
dia punya deco dalam tu . wow sangat . cantik wey 
disebabkan cantik , so layankan ja semua pic aku ni 
hahah , tu yang sebenarnya 


yang berdua dengan mija ni , guard bangla yang tolong tangkapkan 
lawaknya , dia snap macam pro beb 
takdak one two three dah 
kami gerak sikit snap , pandang kiri snap , tunduk snap . KAH ! 
kami dah selesai pon dia dok snap lagi 
kemain over kau pak guard . hahahah 

masa kat guardian pon lawak jugak 
ada sorang mat salleh depan aku , beratur nak bayar 
aku tak perhati pon muka dia 
sampai turn aku , dia tak berganjak pon , sebok nak masukkan duit 
aku letak barang aku , baru dia berenjak sikit 
" eh , dia ni , pi lah tepi sikit , bukan ada orang pon " 
aku nampak dengan ekor mata , dia dok tunggu lagi kat situ 
lama sat , baru dia pi 

dah setel bayar , mija mai dekat aku 
" kak ida , sandro tuu . dia tengok kak ida ja masa bayar tadi "
---- " haaaaaaaaaaa , sapa dia . mana mana ? "
" laa , depan kak ida tadi "
---- " serius , HAHA ! " 

ahahha . bongok kan boleh pulak tak perasan 
aku pusing belakang , sandro ada lagi 
terus haa tangkap gambar 
dia pon baik , senyum ja 
mesti dia pelik sebab masa bayar tu aku buat tak tau ja 
dah nak balik kemain excited wey 
nasib dalam guardian tu ada kami ja 


hahahahaha 

;D 



0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)