Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, November 11, 2016

suka ka :P



habis aku kena bahan sebab satu gambar ni 
hahaha , yalah . selama ni mana pernah upload pic laki pon 
tetiba ja kan , mesti la semua orang terkejut 
kawan group motor dia pakat add aku kat facebook 

sepatutnya jumaat tu aku pi penang dengan kawan aku 
barang makeup aku dah nak habis dah , kena topup balik 
hari rabu tu , aswad bagitau aku cuti hari khamis 
rosaklah program jumaat aku 
bila bagitau jebat , dia cakap nak temankan aku 

dari perlis dia mai ambik aku 
aku serba salah gak , sebab dia jauh 
masa tengok map , eh . apa kes wallpaper hp dia , letak pic aku 
segala wallpaper whatsapp , profile pic whatsapp semua pic aku 
jem lah dia ni 

masa kat gurney , berebut handbag aku , nak tolong bawak katanya 
mamat ni nak tunjuk gentleman ka apa . ahaha 
dah la aku jarang jumpa dia 
pastu buat camtu lak , memang segan lah kan 
atas feri , dia cakap nak bergambar 
aku pon okeykan saja lah 

masa balik singgah rumah mak hanim 
hujan lebat sangat masa tu 
kemain sungguh sungguh letak sweater dia atas kepala aku 
pastu aku suruh aku keluar kereta cepat cepat takut kena hujan 
haha . woi , hang dah kenapa 
buat biasa dah la . hujan air ja pon , bukan hujan api 
aku segan la woi layan aku macam ni 

malam tu hanim whatsapp gambar kat aku 
dia screenshot dari wechat sebab aku takdak wechat 

pelangi la sangat 
dia taktau ka dia kawan dengan ribut taufan 
hahahaha

aku syak dia ni suka kat aku lah 
sebab masa aku ikut dia pi kampung last week , hanim cakap 
dia seronok sangat dapat bawak aku 

hahaha , ka aku yang perasan 


:P 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)