Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Wednesday, August 10, 2016

belajar


aku taktau macam mana nak start , haha 
dari seseorang yang sangat rapat dah jadi strangers 
dua bulan dah berlalu . tak senang nak lupakan 
aku dah sebaik mungkin jauhkan diri 
aku dah berhenti kerja 
ya , sebab dia 

aku tak kuat , tiap tiap hari nak berdepan family dia 
sakit weh . sebab aku dah buat macam macam 
untuk dia dengan family dia 
so aku decide biarlah aku berundur . kat situ bukan lagi tempat aku 

belajar redha nurul 
walaupun sangat berat 
hang dah buat yang terbaik 

tak lama lepas tu kawan lama aku muncul 
sejujurnya aku sangat tak bersedia 
dia mintak tempoh lima - enam bulan untuk ikat aku 
aku rasa macam mimpi weh 
aku lost contact dengan dia 4 tahun jugak 
dah la selalu cakap kasar dengan dia , tak pernah berlembut 
tiba tiba dia nakkan aku 
speechless . hati aku dah kosong . takdak perasaan kat dia 
ramai yang nasihatkan aku suruh terima 

hm , maybe dengan terima kawan aku ni aku boleh redha dengan takdir aku 

entah , aku pon takdak jawapan 
tengoklah apa nak jadi nanti 





0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)