Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Monday, March 14, 2016

jadi kerja


oleh sebab asyik busy ja 
aku pon curi masa nak pi cuci mata 
dengan cuaca panas sekarang , hampir 38c 
aku pon suarakan kat mija 

" mija , jom kita pi mandi mandi " 

kalau kat air terjun , macam takut ja 
sekarang banyak sangat kes kencing tikus 
nak pi tambun pon macam jauh sangat 
so kami sepakat nak pi bukit merah 

bila sampai sana , ada pondok guard 
dari luar tak nampak ada orang , palang dia pon dok terangkat ja 
aku drive laju ja tak berhenti lansung 
orang dalam pondok tu siap gapai gapai tangan lagi 
lelaki kat sebelah tu dah bantai gelak . aku pon sama 
hahaha , rupanya kena ambil tiket 
nampak dak excitednya aku disitu . haha 
mana aku tau kena bayar parking 
dulu tak dak pon . dah la mahal . cheit 

oleh sebab pi hari berkerja , memang tak ramai lah kan 
bila jalan nak pi ambil pelampung , semua staff dia pandang ja 
rasa macam jadi perhatian lah pulak 
haha 


kesannya aku dah hitam , kulit pon mengelupas habis 
akibat berjemur macam tak dak apa masalah 
wakaka 

padan muka hitam ! 



0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)