Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Saturday, March 5, 2016

enam


hai awok 
selamat hari ulangtahun ke enam perkenalan kita 


haha . aku tak ingat berapa haribulan 
yang aku ingat bulan mac saja 
hebat kan peti simpanan dalam kepala aku 

gigih kan aku cari semua pic dari awal tahun kenal 
berlambak lambak haaa dalam laptop 
ada yang hilang sebab hard disk rosak dulu 
nasib lah ada sesetengah aku upload dalam blog ni 
dapat jugak selamatkan walaupun tak banyak 

dan baru baru ni dia dah tunaikan permintaan aku 
senyum sampai ke telinga lah . hehe 
yes , dia memang kawan yang baik 

terima kasih untuk semuanya 

;) 



0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)