Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Tuesday, February 23, 2016

nenonenoneno


minggu ni penuh dengan orang sakit 

semalam , mem masuk kerja 
dia diam ja 
aku ingatkan dia moody . biar saja lah 
malas nak kacau . lepas tu dia keluar nak tengok tok 
aku okeykan saja lah 

dalam 2 jam lepas tu dia call , kata tak boleh nafas 
aku bawak dia pi klinik 
muka dia memang pucat habis 
tak pernah tengok dia macam tu 
doc kat klinik tu suruh pi hospital dengan segera 
kalau call ambulans lambat sampai katanya 
siap pesan kat aku 
' you kena relax bawak kereta tau, jangan panik '
haha . agaknya doc tu tengok muka aku dah lain 

dengan tawakal , aku drive selit sana sini 
sampai kat kecemasan , terus depa tolak masuk dalam 
fuh , memang kelam kabut lah aku 
ketaq lutut masa drive tu 
tambah pulak masa dalam perjalanan tu ada eksiden 
nampak pakcik tu terbaring , allah , lagi ketaq la aku 
haha 

tapi alhamdulillah semua berjalan lancar 
esok kena teman tok kat hospital sat 
dua tiga hari ni dok ulang trip hantar tokwan melawat tok 
walaupun mereka bukan keluarga aku 
aku dah memang anggap depa sebahagian dari aku 

gogogogo nurul !



:) 



0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)