Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, April 10, 2015

kejar panggung



gigih nak tengok fast and furious 7 
dari haritu tiket habis 
dah la jumaat ja yang free 
ery cuti harini . cepat cepat aku ajak dia 
katanya kat as mall tiket dah full 
yang ada pon midnight 
try nasib kat jitra mall pulak , nasib baik lah ada 
tu pon tinggal sikit ja yang kosong 

pehhh , patut lah cepat habis 
memang best gila kot . dari start sampai habis ternganga aku tengok 
kalau ada sepuluh bintang , sepuluh aku bagi 
harap harap ada fast and furious 8 lepas ni 


dia belanja semuanya , hehe 
gaji pertama dia . dia bagi pulak duit tambahan 
lepas la untuk aku seminggu 
thanks senget 

;) 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)