Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Sunday, March 8, 2015

lega hati ni


tak rajin update sangat sekarang ni 
balik kerja dah memang letih sangat 
ramai pulak orang kawen tahun ni , baju pengantin banyak kena siapkan 
memang tidur awal lah kan , huhu 

sekarang ni life aku super duper A++ , haha 
gangguan yang sebelum ni dah tak dak 
dah terbukak pintu hati agaknya . bagus la , tenang sikit hidup aku 

eh , awak yang baru masuk kerja tu 
kerja baik baik okey 
sebulan kita berkepit , jalan sana sini pon dah 
sekarang masa cari duit pulak 
ujian , dugaan yang sebelum sebelum ni dah berbayar 
tunjukkan yang awak pon boleh okey ! 

2015 
permulaan hidup yang baik 
alhamdulillah 

:) 



0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)