Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Sunday, December 28, 2014

ada makna ni



himpunan hadiah dari si senget tu 
baju dengan bunga bunga tak termasuk dalam ni 
malas nak simpan balik nanti . haha 
bunga dah jadi bunga kering . ada tiga kuntum dah 
simpan woo . kenangan tu 

bangle tu dia bagi awal tahun ni 
sebelum menetap kat kl , konon konon macam 
' awak , nanti saya jauh . kalau rindu , tengok bangle ni ' 
wakakakaka , nak gelak . drama sangat ! 
tak sampai 2 hari aku dah lupa pon , hahaha . ok tipu 

rantai tu masa anniversary tahun lepas 
sebelum balik kerja aku jumpa dia 
punya sembang sampai tak perasan dia letak something dalam raga motor 
masa balik tu dia msg suruh tengok dalam raga 
 bawah beg aku , aku jumpa kotak rantai ni 
menangis terharu jugak masa tu 

yang lain lain tu hadiah birthday 
ada yang saja saja bagi 
teringat hadiah handbag yang masa mula mula dia kenal aku dulu 
semangat cari handbag untuk aku . masa tu dia study lagi kat bangi 
tapi handbag tu dah tak dak , ada kisah disebaliknya . haha 


terima kasih noor khairi bin ismail 
untuk semuanya 

* * * 

lagi 3 hari birthday aku 
tu yang throwback semua ni . ada makna ni 
kah kah kah 

;) 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)