Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Thursday, August 21, 2014

terima kasih tuhan


dari semalam aku serabut 
macam mana lah nak cari duit lebih 
puas aku fikir , haih  

lepas zohor tadi ada orang wassap 
katanya nak design banner , alhamdulillah rezeki aku 
macam biasa lah kan , aku pon reply la wassap dia 
' sis boleh bagi detail detail banner tu '
dia reply balik 
' bukan sis lah , BRO '
ha kann dah salah . mana aku tau . hahaha 
sebab profile pic dia gambar logo palestin 
aku bajet bajet perempuan la yang selalu wassap aku 
huhuhu 

agak petang sikit ada orang nak beli sabun yang aku iklankan semalam 
alhamdulillah , dia nak ambil dua 
esok dah boleh pos 

lepas jugak duit makan , duit minyak untuk next week 
alhamdulillah , terima kasih tuhan 
tuhan baik sangat dengan aku 
aku ja yang selalu buat benda tak baik 
hm

:'(


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)