Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Sunday, August 17, 2014

belanja selfie


aku ni kann 
jenis rindu nak nanges nanges 
pastu nak bebai bebai 
aku sendiri pon tak faham hormon gedik aku ni 
sebab tu asyik cari gaduh ja 
haih la nurul , macam macam perangai ! 

nasib la yang satu ni tahan dengan perangai aku . sorry . huhu 
tapi takpa , aku dah minta ampun dah kelmarin 
kira macam pakej buat salah , himpun sekali baru minta maaf 
boleh gitu , haha 

* * *

nah belanja selfie 
tapi baju boleh pulak tersama belang , aiseh 
tak plan lansung , bukannya kami beli sama sama baju ni 
maybe sebab deria rasa cinta kuat sangat 
tak boleh nak kata apa lah kann 

haha . MUNTAH ! 


yang bawah ni special punya 
nampak dak aksi ternganga nganga ni 
nak tau sebab apa ? 
video ada dalam instagram aku . pi tengok . haha 


* * *

masa dok jalan jalan 
ternampak baby girl yang comel ya amat ! 
dengan raybannya , dengan rambut curl kena tocang 
alahai , memang mata aku dok usha baby tu ja 
best kan ada baby 
kalau baby girl , aku nak biar pipi jadi bam bam bam 
bersiap comel comel 
biar semua orang geram 

tapi yang sedihnya baru baru ni , 
tersebar dalam facebook 
ada yang sanggup buang baby dalam longkang 
dengan air longkang yang busuk . haih 
dah cukup sempurna baby tu 
hm . bagi aku , kalau dah taktau nak letak mana sangat 
better dia letak kat tangga tangga masjid 
daripada campak dalam longkang dan biar mati macam tu saja 

aku pelik , masa dia buang dalam longkang 
dia tak rasa apa apa ka 
tengok baby tu nangis , tengok muka baby tu 
takkan tak dak lansung rasa sayang , rasa bersalah 

hm , entah la 
kalau dia rasa apa apa , dia takkan buang 

0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)