Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Saturday, July 19, 2014

shopping lagi


segalanya seperti yang dirancang 
mem cakap nak gerak lepas jumaat 
dalam pukul 2.30 petang aku dah sampai kat rumah mem 
park kereta aku kat situ . lepas tu pi penang ngan kereta dia 
dalam perjalanan ke penang tu aku boleh tidur seround 
mengantuk woo . haha 

sampai kat aeon 
bangunan baru , besar ya amat 
murah murah la pulak barang kat situ 
shopping sampai pukul 7 malam 
lepas tu cari tempat makan untuk nak berbuka 
singgah kedai yang dekat dekat ja , jumpa kedai nasi kandar 
lepas berbuka terus gerak pergi sunway carnival mall 

kat sunway ni aku rasa pernah sampai dah 
dengan si senget tu 
shopping lagi , sampai mall tu nak tutup lah baru nak balik 
aku rancang nak balik rumah ja 
tak dak niat pon nak tidur rumah mem 
tapi tengok jam dah pukul 10 lebih 
lewat lah pulak 
entah pukul berapa boleh sampai rumah 

lepas tu singgah kat rnr gurun 
minum minum malam 
sampai rumah mem dah pukul 12 lebih 
last sekali kena bermalam kat situ jugak 
sebabnya aku dah letih nak drive balik . huhu 

apa apa pon puas haaaa shopping 
yang penting , dapat jugak kasut yang aku idam idamkan 
sakan jugak aku perhabis duit tahun ni 

yeay ! 
sorakan untuk si kaki perhabis duit 

haha 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)