Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Wednesday, May 21, 2014

habuan nak gelak


aku pesan kat orang yang jual vitamin yang aku selalu ambik 
suruh hantar kat rumah aku 
dia msg aku katanya adik lelaki dia nak hantar vitamin tu 
okey , takpa lah kan , aku tunggu 

dalam 15 minit tunggu , adik dia call suruh aku keluar 
dah setel bayar rm60 untuk vitamin tu , dia bagi satu beg 
aku pon masuk lah dalam rumah 

bila aku bukak beg plastik tu 
eh , pasepa isi dalam dia conflake madu 
duduk dalam bekas yang orang selalu jual cheese cake 
kecil ja , sebab tu aku tak syak apa apa dalam beg tu 

aku cepat cepat call adik dia balik takut dah terlepas jauh 
hahahahaha . dua dua gelak 
dia pon dah agak pasepa aku call balik 
salah bagi beg rupanya 

haha , nasib la 
kalau dak , makan la aku conflake madu berharga rm60 

hahaha 



0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)