Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Thursday, December 26, 2013

pedih


selasa , 24 disember 2013 

sebelum ni semangatnya aku bagitau dia duit aku dah banyak 
dah cukup untuk plan nanti 
berkali kali aku tanya dia itu ini pasal plan tu 
bulan ni memang rezeki aku murah 
seronoknya tak terkata 
tiap tiap hari aku tengok kalendar 
aku siap tanya syaheed lagi pasal hadiah untuk lelaki 
dia pon suggest macam macam 
dalam kepala aku nak beli itu ini dah 
aku dah simpan dah dalam tangan nak beli hadiah esok 
sebab esok pojan nak temankan aku keluar 
tak sabarnya ! 

* * *

rabu , 25 disember 2013 

sesuatu dah terjadi 
aku menangis sepuas puasnya 

petang tu pojan dah tunggu 
duit semalam yang aku simpan untuk beli hadiah tak terusik 
semangat semalam hilang macam tu saja 

petang tu aku cuma temankan pojan pi jeti , 
dia nak ke langkawi 
aku post tiket tu kat moments 
saja aku kata aku sendiri yang nak pi 
padahal pojan 




0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)