Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Saturday, November 23, 2013

mari sini! tengok sini!


hello -- 
me nak berniaga sikit nihh 

ada sesapa kat sini nak cari shawl halfmoon 
boleh cari me 
material - chiffon 
sangat senang nak dipakai , ringan dan selesa 
me tak ambik dari mana mana , buat sendiri 
kalau mana yang dekat dekat area alor setar , boleh pi kedai kain 
boleh pilih colour sendiri , boleh beli kain sendiri 
pass ke me untuk jadikan shawl saja 
yang ready made kan susah cari colour 
anda beli kain , bagi me buatkan 
senang kann 

mana yang jauh boleh saja bagitau me nak colour apa 
me pos kann ke anda 

tayah pening kepala nak ke semua mall cari colour nak match 
sebab me pon penah rasa susah cari colour , ni lah altenatifnya 
yeay ! 


* * * 

me juga menyediakan perkhidmatan grafik 
kalau ada sesapa nak mintak tolong designkan apa apa , pon boleh 
banner , streamer , call card , header belog , kad kahwin 
atau apa apa saja benda yang boleh didesign kann 
anda boleh print sendiri , atau me yang printkan 
senang kann , yeay ! 


* * * 

rasa baju tak liplap liplap 
tayah risau , meh me bagi liplap kann baju anda tu 
me boleh jahitkan beads untuk memeriahkan baju anda 
lepas ni boleh jalan dengan penuh keyakinan 
yeay !


* * * 

jikalau ada sebarang pertanyaan atau apa apa 
cara nak contact me 

facebook : Nurul Wahida III
twitter : nuownsenget
wechat id : nuownsenget 
email : nuownsenget@yahoo.com 
bbm : 757A1AF1 


TQ !



0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)