Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Friday, September 20, 2013

sedikit teguran


amboi , sekarang dah cerdik sikit 
dah pandai nak guna gunakan nama aku dah 
tak takut ka dosa fitnah orang camni ?


kesian betul la aku dekat hang 
tau la desperate sangat nak membalas dendam 
takkan macam ni caranya kot 
kalau hang nak mengata memaki mengumpat , suka hati hang lah 
buat apa nak kena ada kaitan dengan aku ? 

jenis comment tak mau tunjuk diri sendiri 
aku respect kerry tu lagi daripada hang , sebab dia berani letak nama dia 
tapi hang , kencing merata , pastu tinggal bau . hancing beb ! 
kecut nak tunjuk diri sebenar 
yang hang tau hentam orang itu ini . lawak lah ! 

aku nak tanya sikit 
bodoh hang tu baru tiba tiba muncul ka , atau memang dah pasang siap ? 

serius la , bila aku baca balik semua comment hang 
dah nampak macam orang tak betul dah 
meroyan tak tentu pasal dari dulu sampai lah sekarang 
bukan sehari dua , bertahun tahun dah 
entry aku pi makan sana sini pon nak jadi isu aku tak laku 
memang LOL lah . tak pernah bercinta eh ? 
huahuahua 

aku bukan niat nak membalas apa saja hang kata dekat aku 
tapi , hang sendiri kata , aku ni tadak kaitan dengan dendam hang 
tak adil la untuk aku kan 
fikir la , otak kita ada sorang satu . guna ! 

kalau nak berdendam pon berpada pada la , sampai bila ?
dia pon bukannya tak pernah buat salah dekat aku 
aku pon pernah marah dia jugak , pernah dendam dia jugak 
tapi aku fikir balik , aku pon pernah buat salah , aku pon pernah menipu 
sapa sapa pon tak perfect , aku , dia , hang jugak ! 

jangan kita hentam orang macam iblis 
serupa kita ni malaikat 
kita ni manusia la beb , MANUSIA 

cara hang balas dendam ni aku taktau caranya macam mana 
dengan cara sakitkan hati aku ?
apa hang dapat ? rasa puas ? rasa seronok ? 
macam ni lah , kalau nak bising kat sini pon tak guna 
aku tau apa hang rasa , hang mangsa keadaan 
apa kata kita selesaikan baik baik kat luar 
bukannya cakap bukan bukan kat sini 
pakat pakat nak jadi keyboard warrior 
aku percaya hang pon tau mana nak cari aku 

sorry lah kalau ada ayat aku kasar sangat yang buat hang terasa ka apa 
tapi memang yang tu kenyataannya 
bukak la mata , hidup macam orang normal lain 


bye ! 


3 komen:

Anonymous said...

hehe.. xnak lah aku jumpa ko.. sebab aku tak de perasaan langsung nak jumpa ko ke.. nak bercakap dengan ko ke.. aku xde perasaan lgsung kat kerry tu weh.. buat ap nak settle.. aku dah bahagia dengan hidup aku.. dengan cinta hati aku.. saja je ni aku menempek kat blog ko bila aku bosan.. da jadi macam hobi pulak.. haha.. k lah weh.. sorry la ya.. suka suki je ni.. bdw, sampai masa nanti aku akan hancurkan hidup ko kerry... tak kira apa cara pon.. ko dah buat aku jadi setan.. hahahaha..

Anonymous said...

Psiko

Anonymous said...

wahida still back up kerry tu? respect dia?please la. gunalah otak sorang satu yang ko cakap semua org ada tu. ko ni kesian la. pathethic

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)