Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Thursday, August 15, 2013

15 ogos 2013


ada dua ayat buat aku sentap harini 
mem dok cerita pasal semalam dia keluar makan bagai 
tiba tiba keluar ayat dia camni 

' k.caq dok bertentang dengan  * * * 
dia dok main hp , msg dengan ida lah kot 
tak kisah lah yang tu , bla bla bla . . . '

lagi satu masa tu dok sembang pasal gelang tangan 

' ida , k.caq tengok ida sweet pakai gelang bla bla bla . . .
nanti cuba ida ajak  * * *  pi teman ida beli 
k.caq tengok kat stargate lawa lawa '

mem oi . cek dah lama tak contact  * * *
takkan aku nak habaq kot . haih 
susah la macam ni 
susaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! 

hm . abaikanlah yang kat atas ni 
pastu kelmarin ntah macam mana dok menyembang 
terkeluar pasal rambut curl 
aku ada iron untuk buat curl , mem suruh bawak 
mem nak pinjam . haha , menjadi pulak kami dua ni 
asalnya mem suruh pi kat rumah dia , nak main set rambut lah 
tapi aku tolak , malas lah . aku berat kaki nak jejak ke sana 
pastu tutup kedai awal , terus buat rambut 
haha . mem buatkan rambut aku 


teruja ! buat sorang sorang haritu tak menjadi 
kui kui kui 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)