Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

tebusan

Wednesday, July 10, 2013

sweet ka adik aku


adik aku sebelah kiri baju warna biru tu pinjam laptop aku 
esoknya aku terjumpa kat dekstop , alahai 
sweetnya adik aku ni 
nak tau dak apa  aku jumpa , dia gigih buatkan video untuk gf dia 
bukan macam video yang couple seminggu tu lah . haha 
video lagu , dalam tu ada la gambar gf dia 
aku dok ingat dia tadak gf lepas putus last year 
aku pon taktau kenapa depa putus 
budak tu baik ja . hm , ntah . taktau nak kata apa 
yang baru ni seorang bakal cikgu 

aku ni dari dulu takdak sorang pon tak bagi apa apa video 
HAHA 

fathi , semoga berkekalan ! 


0 komen:

small rss seocips Music MP3
reason(autumn in my heart)